CESTA DE ACTIVIDADES PARA O NADAL: Turrón de chocolate branco, améndoa e arandos
Hoxe deixámosvos o paso a paso dun turrón diferente co que sorprender nestas datas.
Ingredientes:
- 200 gr de chocolate branco
- 200 gr de améndoa moída
- 50 gr de manteiga de porco ou aceite de coco
- 70 gr de arandos deshidratados
- Molde para turrón (se non temos un molde propio de turrón podemos usar as bandexas prateadas de usar e tirar ou podemos facelo con un brick do leite)
Como o elaboramos:
Poñemos nun cacharro que nos serva para o microondas o chocolate branco e a manteiga de porco. Metémolo no microondas ata que se derreta sacándoo cada 15 segundos e remexéndoo para que o chocolate non se queime.
Cando estea ben derretido engadímoslle a améndoa e os arandos. Mesturamos todo ben.
Botamos a mestura no molde e deixámolo arrefriar de novo na neveira ata que de endureza.
Unha vez que está duro podemos quitalo do molde e xa estaría lista o noso doce típico para sorprender a todos os da casa!!
Comentarios
Publicar un comentario