PASTEL DE MAZÁ
INGREDIENTES:
· 6 mazás· 4 ovos
· 200 ml. leite
· 140g. fariña
· 100g. azucre
· 60g. manteiga
· Sal
· 8g. léveda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
PASOS:
1. Cascamos os ovos.
2. Engadimos o azucre e mesturamos.
![]() |
![]() |
3. Agregamos a manteiga, se esta morna é máis doado.
![]() |
![]() |
4. Mesturamos o leite ca léveda, se o leite esta morno é máis doado mesturalo.
![]() |
![]() |
![]() |
5. Engadimos os poucos o leite mesturado ca léveda.
6. Agregamos a fariña, a barutamos para que non queden grumos.
![]() |
![]() |
7. Pelamos as mazás
8. Cortámolas pola metade, quitamos o corazón e escachizamos.
![]() |
![]() |
9. Mesturamos a mazá ca masa.
![]() |
![]() |
10. Enfornamos durante 35 min. a 180º.
![]() |
![]() |
![]() |
Comentarios
Publicar un comentario