Facemos pan caseiro
Facer unha peza de pan é algo doado que está ó alcance de todos a pesar de que nos pareza que é un proceso complicado.
Ca receita que vos deixamos en menos de dúas horas teredes o voso pan listo para catar.
Para a súa elaboración so precisamos: fariña común, sal, auga e lévedo fresco (podemos usar no seu sitio lévedo seco de panadería).
O truco para que o pan resulte tostado e esponxoso está no proceso de cocción. Para cocelo usamos unha bolsa de asar ou tapámolo cunha fonte de cristal.
Ca receita que vos deixamos en menos de dúas horas teredes o voso pan listo para catar.
Para a súa elaboración so precisamos: fariña común, sal, auga e lévedo fresco (podemos usar no seu sitio lévedo seco de panadería).
O truco para que o pan resulte tostado e esponxoso está no proceso de cocción. Para cocelo usamos unha bolsa de asar ou tapámolo cunha fonte de cristal.
Aquí queda o vídeo co paso a paso para a súa elaboración.